Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. január 26., kedd

Kókuszvíz: egy új kedvenc a méregtelenítésben

Néhány hete (inkább hónapja) megjelent a forgalmazóm palettáján egy kis kék üdítősdoboz... benne kókuszvíz. Elkezdtem tesztelni a géppel (Az állapotfelmérés menete), és igen kó eredmények születtek, ami két dolgot jelent.
1. A hozzám fordulók nagy többségének szüksége volt az adott anyagra (a kókuszvízben található hatóanyagokra)
2. Igen jó minőségű "készítménnyel" állok szemben, amit érdemes használni, mert nem csak hasznos, de finom is.
A "készítmény" szó azért szerepel idézőjelben, mert tulajdonképpen nem nagyon kellett mit elkészíteni a kókuszvízen. A természet elkészítette, a gyártó feladata "csak" az volt, hogy a megfelelő pillanatban megcsapolja a kókuszokat, és kinyerje értékes nedvüket. A kókuszvizet a még zöld kókuszból nyerik, ebben az érettségi állapotban találhatók benne a leghasznosabb koncentrációban, összetételben az anyagok. Amiért én különösen szeretem, hogy káliumban gazdag (és még sok minden másban is...), tehát lúgosításra nagyon hasznos, valamint Q10-tartalmú készítménnyel kombinálva segíti a szívizom munkáját. (Ugyanezen okból szeretem alkalmazni pl. a Bázikus kapszulát, amiről szintén írok...hamarosan.) A másik ok pedig, hogy a kókuszvíz egy újabb segítség a "higanymérgezettek" számára. Akiknek mostanában cserélik ki amalgámtöméseit, vagy már kicserélték, de nem végzett nehézfém-kivezetést, annak erősen ajánlott beiktatni az étrendjébe (italai közé) a kókuszvizet.

Részleteket a következő, igen hosszú leírásban olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.