Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. július 8., péntek

Lúgos csepp


Akik lúgos vizet fogyasztanak folyamatosan, azoknak jó hír, hogy már elérhető (árban is. :) ) a Lúgos Csepp, ami egy 12,5-es pH értékű tiszta forrásvízből előállított lúgos koncentrátum. Ezt a koncentrátumot sima vízbe csepegtetve lúgos ivóvizet kapunk fél perc alatt, ráadásul mindig frissen. Nem kell a boltból cipelni a palackos lúgos vizet, nem kell tárolni. A legjobb minőségű lúgos vizet tisztított vízből állíthatjuk elő, de természetesen minden más vízhez is adhatjuk: forrásvíz, szénsavmentes ásványvíz, csapvíz. A terméket svájci forrásvízből, különleges, magas szintű, szabadalmaztatott technológiával, ionkezelés révén állítják elő. Így egy energetizált, lúgos kémhatású vízesszencia kerül palackozásra, kis, fél decis üvegekbe. A cseppek hatására a víz finommá, lágy ízűvé válik, amely ráadásul segít helyreállítani a szervezet sav-lúg egyensúlyát. Mivel kis üvegben van, könnyen szállítható, mindig kéznél van. A megfelelő mennyiségű cseppet a vízhez adagolva 8,2-9,2 közötti pH értékű vizet állíthat elő bárki.
A termék svájci, német, osztrák és magyar laboratóriumok által is be van vizsgáltatva. Magyarországon OÉTI és OKI szakvéleménnyel is rendelkezik.
A Gyógyulj Természetesen blogon már írtam a lúgosításról és annak fontosságáról. Most csak egy kis összefoglalót olvashatsz itt. A lúgosítás jótékony hatásai: - Méregtelenítés: káros gombák, baktériumok, mikroorganizmusok, nehézfémek kiürülése
- Fogyás
- Anyagcsere élénkülése
- Jobb vérkeringés
- Test szövetek, sejtek feltöltése lúgos tápanyagokkal
- Fájdalom csillapítás, betegségek enyhülése
- Jobb közérzet
- Immunrendszer erősítése
- Vér tisztulása, javuló oxigén felvétel
Bármilyen vízzel elkészíthető, de természetesen a víz minőségétől fog változni a pH erőssége* is. Javasolt a jó minőségű forrásvíz (pl. Lajos forrás), tisztított víz (fordított ozmózisos víztisztító berendezéssel előállított), ásványvíz, de akár csapvízzel is elkészíthető.

Felhasználási javaslat: Keverjünk 1 liter vízhez 1 ml (*20 csepp), vagy 2 dl-hez 4 csepp koncentrátumot és
két étkezés között fogyasszuk el. A létrehozott lúgos ital pH értéke 8,2 és 9,2 közötti.

* FONTOS! Amennyiben megteheted, pH mérővel(nem tesztcsík) mérd be pontosan az általad fogyasztott vizet.Így tudni fogod, hogy pontosan milyen pH értékű vizet fogyasztasz.

Étkezések előtt fél órával és étkezés után 1-2 órával fogyasztása nem javasolt, mert esetlegesen bezavarhat az emésztési folyamatokba (A 2-es pH értékű gyomorsav nem véletlen... Ha étkezéshez isszuk a vizet, csökkentjük a gyomorsav emésztő hatását.).

Napi 1-1,5 liter Lúgos víz fogyasztása ajánlott, kúraszerűen.
Megrendelés, további információ e-mailben.
A terméket ITT is megrendelheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.