Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. február 21., vasárnap

Cellin gyógynövényital, a "növényi vér"

Hogy miért nevezem "vér"-nek ezt az üvegbe zárt flavonoidbombát? Ahogy a neve is sugallja (cell...), a sejtejidbe és azok közé hatolva fejtik ki a hatóanyagok a jótékony hatásukat... de jöjjön a részletes magyarázat:

olvasd tovább a naplót!


A nagy mennyiségű antioxidánst tartalmazó Cellin fogyasztásával csökkenthetjük a meglévő és a folyamatosan keletkező szabadgyökök mennyiségét szervezetünkben.

A Cellin gyógynövény ital fő alkotó részei:

  • ARONIA (feketeberkenyelé)
  • 39 válogatott Gyógynövénykivonat sűrítménye
  • 9 fontos vitamin

Gyógynövény kivonatok és sűrítmények a Cellinben:

Feketeberkenyelé, Vadrózsa kivonat, Bodza, Rozmaring, Istenfa, Szagosmüge, Édeskömény, Benedekfű, Ezerjófű, Zamatos turbolya, Mezei katáng, Izsóp, Szegfűszeg, Fodormentalevél, Citromfű, Fenyérgamandor, Kakukkfű, Vidrafű, Szurokfű, Petrezselyem, Kömény, Levendula, Koriander, Keserű narancshéj, Szerecsedióvirág, Szegfű, Babérlevél, Ánizs, Kömény, Kamillavirág római, Galanga gyökér, Szederlevél, Gyömbér gyökér, Borsmenta, Tárkony, Kapor, Majoranna, Lestyán, Borsikafű, Bazsalikom.

Figyelemre méltó az OPC (P-vitamin) tartalma, kimagasló ORAG-érték (6.218,40/20ml).

Miért javasolt a Cellin gyógynövényital rendszeres fogyasztása?

MERT:

- erősíti az immunrendszert

- normalizálja az anyagcserét

- segíti az idegrendszer, a szív és az izmok működését

- fontos a szem, a bőr, a haj és a körmök számára

- nagy szerepe van a vérképzésben, a növekedésben, az energianövelésben

- hatásos a depresszió ellen

A gondos nyersanyag kiválogatás a modern, szigorúan ellenőrzött gyártási technológia és a szakmai tapasztalat a garancia erre a magas minőségű termékre.

Ajánlott fogyasztás:

Napi 20 ml egyszerre vagy több adagra elosztva. Iható önmagában is, de lehet hígítani vízzel vagy más levekkel (gyümölcslevek, zöldséglevek).

Tejtermékekkel nem szabad keverni!


(Forrás: www.dollpin.hu)


A következő bejegyzésben egy kis kiegészítést olvashatsz a Cellin gyógynövényitalhoz: a feketeberkenyéről és arról, hogy mi is az az ORAC-érték és az OPC.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.