Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. szeptember 24., péntek

Egy kicsit a családi Home Service-ről...


Kedves Olvasók!
2010. szeptember 27-től új rendszerben dolgozom, aminek az a lényege (tényleg, mint a hegy és Mohamed kapcsolatának... :) ), hogy ha Ti valamilyen okból nem tudtok eljönni hozzám Szentendrére állapotfelmérésre, kezelésre, dohányzásleszoktatásra, mágnesterápiára stb., akkor egyéni megbeszélés, időpont egyeztetés alapján én megyek el hozzátok.
Nagyon sokan jeleztétek, hogy szeretnétek biorezonanciás kezelést vagy felmérést igénybe venni, de: - nincs autótok, és tömegközlekedéssel nagyon macerás eljutni - nagyon messze laktok, más városban, más megyében - kisgyereketek van, nem szívesen hurcoljátok át a fél városon - idősebb rokonotok van, akire felügyelni kell - az az idősebb rokon szeretne jönni, de neki is fárasztó stb., stb., stb... Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom ezt a Home Service rendszert. A szolgáltatásnak plusz költsége természetesen NINCSEN, ugyanannyit fizettek, mintha eljönnétek Szentendrére a rendelőbe. Sőt... A részletekről (települések, időpont, kedvezmények) e-mailben és telefonon érdeklődhetsz nálam: putz.livia@smaragdhaz.hu 06 (30) 416 76 62
Szép napot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.