Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 23., szombat

M.Asam Natúrkozmetikumok


Kedves Olvasó!

A forgalmazó kérésére a múlt héten összeállítottunk kolléganőmmel, Baár Zsuzsival egy kis katalógust azokból az M.Asam termékekből, amelyek Magyarországon is rendelhetőek.
A kozmetikumok közös jellemzője, hogy a szőlőmag kivonat és az OPC erejével táplálják a bőrt. A dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat. Külön termékcsalád van általános használatra, minden bőrtípusra, külön család az érett bőrre (ez sajnos egyelőre nem rendelhető), és még egy külön termékcsoport, ami hialuronsavat tartalmaz.
Az egyes csoportok leírását az alábbiakban olvashatod. A következő bejegyzésekben pedig 1-1 terméket emelnék ki azon két termékcsalád közül, amik már elérhetőek.
Egyéni vásárlóként a kozmetikumokat megrendelheted e-mailben. Amennyiben szakmai értékesítéssel foglalkozol (kozmetikusok, wellness-részlegek számára), időpont egyeztetés után megbeszéljük a részleteket.

Az M.Asamról

Az M.Asam egy forradalmian új luxus kozmetikai márka, amely a szőlő anti-aging erejére alapoz. - A szőlőmagból kinyert OPC a legerősebb ismert antioxidáns, ami képes megvédeni a bőrt a szabadgyököktől, az időelőtti bőröregedés legfőbb forrásától.

- Az M.Asam által gyártott szőlőmag olaj egy értékes és természetes, hidegen sajtolt olaj, magas F-vitamin tartalommal.

- A rezveratrol a borszőlő természetes kivonata, ami különleges anti-aging tulajdonságokkal bír.

A családi tulajdonban levő szőlőfeldolgozó gyárunkban előállított OPC hatszor hatásosabbnak bizonyult, mint az antioxidáns C-vitamin, és hússzor hatékonyabbnak, mint az E-vitamin.

A szőlő szépítő erejét más természetes növénykivonatokkal, valamint egyéb innovatív összetevőkkel elegyítjük egy egyedülálló formulába, ami azonnal látható eredményeket nyújt a bőrápolásban.

VinoGold Termékcsalád (minden bőrtípusra)

A VinoGold luxus bőrápolási márkánk minden életkorra és bőrtípusra ajánlott, és teljes arc- és testápolási palettát kínál.

A természetes hatóanyagokat tartalmazó VinoGold termékcsalád alapja a hidegen sajtolt szőlőmag olaj, elegyítve a gyógynövénykivonatok és vitaminok széles skálájával, valamint az M.Asam No.1. elnevezésű frissítő lime illattal.


VinoLift Termékcsalád (érett bőrre)


A VinoLift termékcsalád kifejezetten érett bőrre lett kifejlesztve. Egy innovatív, high-tech kozmetikai termék, ami kifejezetten az érett bőr és az időelőtti öregedésnek indult bőr ápolásához összeválogatott, mikrokapszulázott hatóanyagokat használ. A Nanopearls néven levédett technológia által ezek a mikrokapszulázott hatóanyagok igen kis mérettel rendelkeznek, aminek köszönhetően a hatóanyag így könnyebben átjut a bőrön, könnyebben felszívódik. A VinoLift a 25 év feletti test- és arcápolási szerek teljes skáláját kínálja.

Aqua Intens (extrém hidratálás hialuronsavas kényeztetéssel)

Extrém hidratálás

Az Aqua Intens cégünk áttörést jelentő márkája, amely intenzív hidratáltságot eredményez. A hialuronsavval kevert szabadalmaztatott Misture Recharge Complexnek köszönhetően olyan könnyed, hidratáló formulákat tartalmaz, amik illatmentesek, és ideálisak az érzékeny bőr ápolására. A hialuronsav természetes módon megtalálható a bőrben, de az öregedéssel csökken a mennyisége, fontos a bőr védelmében, és a víz megkötésében. A speciális Moisture Recharge Complex formula képes mélyebbre behatolni a bőrbe, mint általában a hialuronsav, ezáltal segíti a bőr fejlődését, és segít megtartani hidratáltságát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.