Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 16., szombat

Elektroszmog elleni védelem

Kedves Blogolvasók!

Folytatva a tegnapi bejegyzést, tovább olvashattok az elektroszmog káros hatásairól, és azokról a lehetőségekről, amelyekkel hatásosan lehet védekezni ellene.

Az embert érő elektroszmog, elektromágneses terhelés napról napra nő!

Az elővigyázatosság elve alapján a legjobb védekezés a megelőzés.
A fő veszély ott leselkedik, ahol a legtöbbet tartózkodunk. A védekezés a hálószobában, a gyerekszobában, a munkahelyünkön a legfontosabb. Életünk nagy részét, harmadát a hálószobánkban töltjük. Az alvás során a test regenerálódik, pl. a mély alvási fázisban az agy elektromágneses hullámai 15-20 Hz-ről 3 Hz-re csökkenek. A mesterséges biológiailag nem hasznos frekvenciák állandó hatása negatívan hat a sejtekre, az idegrendszerre.

Igazán pihentető alvás csak elektroszmogtól mentes környezetben lehetséges.
Otthonainkban az elektromos, mágneses tereket tartsuk a lehető legkisebb értéken.

Mi legyen a cél?

A cél a lakókörnyezetünkben az embert érő terhelés minimális szintre való visszaszorítása, amivel elkerülhetjük a különböző tünetek, betegségek kialakulását. Legjobb védekezés a megelőzés!

Tegyen fel magának pár kérdést!


- Fejfájás, migrén kínozza, amikor órákat tölt a számítógép előtt?
- Úgy érzi, felmelegedett a füle egy hosszabb mobiltelefonálás után?
- Alvás helyett álmatlanul forgolódik éjjelente az ágyában?
- Gyermeke hyperaktív, dekoncentrált, nem tanul megfelelően?
- Félti a túl sokat mobiltelefonáló családtagjai egészségét?

Ha e kérdések közül Ön akár egyre is igennel válaszolt, akkor itt az ideje, hogy megismerje az EnergyLife elektroszmog harmonizáló termékeit!

Az utóbbi negyven évben az elektroszmog terhelés több mint 300 százalékkal megnőtt! Az elektromágneses mező (EMF) élettani hatásait kutató orvosok mára bebizonyították, hogy a modern híradástechnikai és mobilkommunikációs eszközök jóval veszélyesebbek az egészségre, mint ahogy azt a gyártók elismerik!

Az EnergyLife cég kutatói olyan termékeket fejlesztettek ki, melyekkel Ön megóvhatja saját és családtagjai egészségét, és közben nem kell lemondaniuk a megszokott kényelmükről!

Két találmány, mely megvédi Önt és családját az elektromágneses mező EMF) káros hatásaitól!

- EnergyLife EMF-harmonizáló chip

Gépjárművekhez, Laptopokhoz, PC-monitorokhoz, televíziókhoz,Mobil- és cordless telefonokhoz.- EnergyLife Épület-harmonizáló

A munkahelyünk, iskolánk, otthonunk falait behálózó, és feszültség alatt lévő vezetékek EMF sugárzását harmonizálja, közömbösíti. Egy tetszőleges konnektorba helyezve, életterünket hosszú évtizedekig biztonságosabbá teszi!


Az elektroszmog csökkentésével mindenképpen csak nyerhetünk!

Az elektroszmog csökkentésének sok nyertese van.
• Az emberek visszanyerik vitalitásukat
• Az emberi szervezetet érő káros terhelés csökken.
• A munkaadók kevesebbet betegeskedő, jobb teljesítő képességű munkavállalót kapnak.

A következő bejegyzésben még mindig erről a témáról lesz szó: pontosabban arról, hogyan lehet védekezni a káros geopatikus stressz ellen, és hogy mire jó az EnergyLife Energy Card.


A chipről és az épületharmonizálóról további információt e-mailben kérhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.