Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 23., szombat

Ampoule Beauty Treatment

Nem szeretnék minden terméket kitenni a blogra, hiszen nem igazán ezért hoztam létre. Néhány kedvencet emelnék ki csak az egyes termékcsaládokból.



A VinoGold termékcsalád egyik fontos része a 14 db-os Szépségampulla dobozka.

A luxus-kivitelű 14 napos szépségampulla-kúra lágyítja és frissíti a fáradt bőrt. A speciális, illatanyag-mentes formula tartalmaz OPC-t, C-vitamint, pantenolt, valamint papaya-kivonatot. A bársonyos anyag gyorsan felszívódik, és intenzív hidratálást eredményez. Bőre azonnal felfrissül, puha és sugárzóan gyönyörű lesz. A klinikai tesztek során a bőr hidratáltságát átlagosan 22,4%-kal növelte, valamint már 2 hetes rendszeres használat után csökkentette a sejtmegújulási időt.

És egy kis plussz...

Az ampulla tartalmát nem csak egyszerű masszírozással, vagy iontoforézissel lehet felvinni a bőrre. A Magnevit segítségével sokkal jobb (szebb) eredményt érhetsz el, akár kozmetikus vagy, akár "magán" felhasználó.

Bővebb információt (összetétel, kiszerelés, ár) kérhetsz az elérhetőségeimen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.