Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 19., kedd

Energia kártya


Kedves Blogolvasó Barátom!

Ahogy azt az előző bejegyzésemben ígértem, hátra van még egy "védőszerkezet", erről szeretnék most írni néhány szót.

Az Energia Kártya nem annyira az elektroszmog ellen véd, mint inkább egy általános "sejtregeneráló" hatással bír.

A gyártó elsődlegesen az élelmiszerek kezelésére ajánlja, ahogy az alábbi szövegben is olvashatod:

"Élelmiszereink minősége, étrendünk sokfélesége nem csak a fizikai kondíciónkat határozza meg. Ezek a tényezők lényeges szerepet játszanak egészségünk és fittségünk fenntartásában - egészen az igen magas kor megéléséig. Az EnergiaKártya segítségével élelmiszereink minősége jobbá válhat. Helyezze az ételt néhány percig a kártyára! Határozottan érezni fogja, hogy az íze teltebb, selymesebb, egyszóval intenzívebb lett. Ezen kívül a kártya segítségével az élelmiszerek emberi fogyaszthatóságának ideje jelentősen elnyújtható, hiszen azokat hosszabban képes friss állapotban tartani. Végezzen el egy tesztet: helyezze el kártyáit a gyümölcsöstál alá, a hűtőgépbe, az italrekeszbe, stb., és már percek múlva érezhető lesz az ízek javulása, finomodása. Már egyedül ez a tényező meggyőzi Önt arról, milyen fontos az EnergiaKártya vitalizáló képessége!"

Tapasztalatok szerint az Energy Life Energia Kártya nem csak erre a célra használatos. A különböző geopatikus stresszhatásokat - vagyis a káros földsugárzásokat - pl. képes hatékonyan csökkenteni.

Azon kívül, ahogyan az élelmiszerek kondícióját javítja, úgy az emberi szervezet, az emberi sejtekre is pozitívan hat, regenerál, vitalizál. A fájdalmas mensestől kezdve a fejfájáson át a fáradékonyságig az Energia Kártya segíthet ezen problémák kiküszöbölésében. A szervezetet harmonizálva csökkenhetnek ezek a tünetek.

Bővebb információt e-mailben kérhetsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.