Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. október 23., szombat

Aqua Intense Hyaluron Creme


Ez a speciális Hialuron Krém tartalmazza a szabadalmaztatott áttörő Moisture Recharge Complexet, amely intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Segít a bőrnek megtartani hidratáltságát, és növelni rugalmasságát. Csökkenti a ráncok feltűnését, és táplált, bársonyos érzést hagy a bőrön. Illatmentes.
A hialuronsavval kevert szabadalmaztatott Misture Recharge Complexnek köszönhetően olyan könnyed, hidratáló formulákat tartalmaz, amik illatmentesek, és ideálisak az érzékeny bőr ápolására. A hialuronsav természetes módon megtalálható a bőrben, de az öregedéssel csökken a mennyisége, fontos a bőr védelmében, és a víz megkötésében. A speciális Moisture Recharge Complex formula képes mélyebbre behatolni a bőrbe, mint általában a hialuronsav, ezáltal segíti a bőr fejlődését, és segít megtartani hidratáltságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.