Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. február 26., péntek

Örömhír


Kedves Olvasó!

Örömmel jelentem be Neked, hogy partercégem, a DollPin, termékei elnyerték a Magyar Látássérültek és Mozgáskorlátozottak Sportszövetsége elismerését és a Növényi Norbert Sportakadémia védjegyét. A cég sportkészítményei az MPB Orvosi Bizottság ajánlásával fogyaszthatók.

Külön örülök neki, hogy a Cellin gyógynövényital is, amiről az előző bejegyzésekben is olvashattál, doppingvizsgálattal rendelkezik, tehát bátran fogyaszthatják versenysportolók is.

Ez azt jelenti, hogy a termékek segítségével az élsportolóknak is olyan terápiát tudok felállítani, amivel megőrizhetik vagy helyreállíthatják egészségüket, javíthatják teljesítőképességüket, mégsem kell doppingszerhez nyúlniuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.