Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. március 16., szerda

A Dollpin partnerei - avagy: honnan szerzem a kapszulákat?

A partnercégem (Dollpin Germany) két ortomolekuláris termékeket gyártó céggel dolgozik együtt. Ezek az Enbinesa és az OrthoTherapia cégek.

Enbiensa

Az ENBIENSA a holopátia, a fitomedicina és a mikrotápanyagok területére szakosodott cég. Termékeit Ausztriában gyártja – 2002óta ISO szabvány alapján. A gyártás folyamán mindhárom területen nagy szakértelemmel és tapasztalattal dolgoznak. A gyártási folyamat során maximálisan betartják a magas minőségi követelményeket. Kizárólag magas minőségű nyersanyagokkal dolgoznak. Nagyon sok alapanyagukat az esőerdők „természetes patikájából” nyerik. Itt a tudósok már évszázadok óta igen hatékony és akkreditált, tehát orvosilag is elismert hatóanyagokat azonosítanak már évszázadok óta. Az ENBIENSA célja és küldetése, hogy az ortomolekuláris és gyógynövényes termékeit csakis kiváló minőségű alapanyagokból prémium minőségben gyártsa. Ezzel megteremti a feltételeket a szervezet egyensúlyának megőrzésére azzal, hogy optimális minőségű és mennyiségű, bioenergetikailag is megfelelő tápanyaggal látja el azt.

A táplálék kiegészítők segítsége nélkül a mai világban a szervezet eme jóltápláltsága nehezen elérhető az ipari jellegű élelmiszertermelés mellett (kizsákmányolt földek, permetszerek). Ráadásul a szervezet szabadgyök terheltsége, vagyis a káros oxidatív folyamatok jó minőségű ortomolekuláris és gyógynövényes készítményekkel megszüntethetőek. A zöldségfélék egyre növekvő szennyeződése és más terhelések (stressz, elektroszmog, ökológiai rombolások) miatt a szervezet rendkívül magas mennyiségű élő tápanyagot, vitálanyagot igényel annak érdekében, hogy megőrizze egészségét és megelőzze a betegségeket.

Az ENBIENSA termékkörét orvos kutatók, táplálkozás szakértők segítségével fejleszti és bővíti, valamint folyamatosan törekszik a korszerűségre és a csúcsminőségre. Így a legújabb találmányok, kutatási eredmények megvalósulhatnak egy-egy új termékben, továbbfejlesztett formulában.

Minden ENBIENSA termék laktóz- és gluténmentes! A kapszula orvosi zselatinból és kizárólag növényi anyagokból készül.

OrthoTherapia

Az OrthoTherapia cég egy családi vállalkozás, melyet Otto Seewald alapított, és évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ortomolekuláris medicina terén.

Orthomolekuláris táplálék-kiegészítők és dietetikus élelmiszerek értékesítőjeként a gyakorlatban az egészségügyi ágazatok számára történő magas minőségű gyártást helyezik előtérbe. (A cég gyártja pl. a Növényi Sportakadémia számára a doppingvizsgált termékeket, amit bármelyik sportoló bátran szedhet.)

Az OrthoTherapia termékeinek magas minőségét egy testvérvállalaton keresztül biztosítja, ami a speciális tanúsítványoknak megfelelően gyártja le a termékeket Ausztriában.

Egyik cég sem foglalkozik közvetlen értékesítéssel, kizárólag szakemberek (orvosok, gyógyszerészek, terapeuták) által juthatsz hozzá a készítményekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.