Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. március 18., péntek

Alternatívák ízületi és vázrendszeri panaszokra 2.

Gelenke Plus kapszula

A kapszula hatásos lehet a degeneratív ízületi megbetegedések, valamint gyulladásos ízületi panaszok kiegészítő terápiájaként. A gyártó ajánlása szerint kiemelten javasolt a térd és könyök ízületeinek védelmére, nyálkatömlő gyulladásra, inak és az ínhüvely gyulladásainál.
Hatóanyagai között megtaláljuk a glükozamin-szulfátot és a kondroitin-szulfátot, a két talán legismertebb ízületvédő anyagot, de ezen kívül tartalmaz több vitamint, és nyomelemet, amelyek fontosak az ízületek, inak és porcok szöveteinek egészségéhez (pl. szelén, mangán, E-vitamin).
A glükozamin-szulfát fontos tényezője a porcok vízmegkötő képességének (a proteoglikánok alkotóeleme), ezáltal hozzájárul a szövet rugalmasságának megtartásához.
A kondroitin-szulfát a porcszövet stabilitását és ellenállását biztosítja, valamint csökkenti a porclebontó enzimek aktivitását.
A szelén és az E-vitamin gyulladáscsökkentőként van jelen ebben a kompozícióban.
A mangán, cink, C-és D-vitaminok pedig mind részt vesznek a csont- és porcszövetek, kollagénes szövetek felépítésében, regenerációjában.

A készítményt 90 kapszulás kiszerelésben rendelheted meg.

A készítmény szedése előtt mindenképpen kérd ki orvosod vagy terapeutád tanácsát, mivel bizonyos gyógyszerek és betegségek, állapotok kizárják a Geneke Plus alkalmazását, vagy ezekben az esetekben csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.