Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. május 23., hétfő

Aminosav komplex kapszula


Az ember számára a legtöbb aminosav csak L-formában hasznosítható. A legtöbb, proteint tartalmazó élelmiszerben meglévő aminosav rendelkezik a hasznosítható L-formával. Azonban a főzés és sütés során a hő hatására vagy cukorral és zsírral való elkészítése során (pl. olajban való sütés esetén) átváltozhatnak D-formába. Ezáltal az emberi szervezetre már nem állnak rendelkezésre és a bélben, mint rothadó fehérjemaradvány, nagyobb mértékű erjesztést (anaerob megterhelés) eredményeznek.
Az Aminosav komplex biztosítja a szervezet optimális ellátását minden fontos aminosavval. Különösen előnyös ezen készítmény alkalmazása idős emberek, sportolók, fiatalkorúak számára.

60db kapszula (2 havi adag) 12430Ft
A készítményt e-mailben rendelheted meg (a webshopban nem szerepel!).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.