Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. január 12., szerda

Igazi kókuszvíz = 100% kókuszvíz

A Gyógyulj Természetesen blogon olvashatsz egy újabb bejegyzést a Cocowell kókuszvízről, miszerint Európa egyik vezető fitness magazinja az első helyre sorolta a COCOWELL-t mint a legjobb hidratáló italt.
Ezt a nemzetközi elismerést nem véletlenül kapta. Mondhatnám úgy is, nem véletlen, hogy nem az a bizonyos másik dobozos kókuszvíz (annak nevezett cukros pasztőrözött lötty) szerepel az újságban...
A Cocowell kókuszvíz valódi, 100%-os kókuszvíz, tartósítószer, cukor, savanyúságot szabályzó anyagok NÉLKÜL. A 6 hónapos, még éretlen, zöld kókuszdió leve. Ebben az állapotban még nem rakódik ki a zsír (a dió fehér "húsa") a dió falára, ilyenkor a legkoncentráltabb lé, legjobb a hatóanyagok - ásványok, vitaminok, stb. - aránya.

A Cocowellben az a jó, hogy mindenki, minden korosztály fogyaszthatja, az újszülöttől a dédiig. A fogyni vágyó, a hízni vágyó, a sportoló, az egyfolytában ülő... mindenkinek hasznos, mert olyan, mint egy fiziológiás sóoldat, egy optimális elektrolit oldat.
Hát ezért szerepel az első helyen...mert nem csak egy egyszerű ásványvíz.

A Cocowellel csak egy dolog veheti fel a versenyt: a frissen szedett és megcsapolt zöld kókusz egy szívószállal... de ahhoz Brazíliában, vagy Sri Lankán (vagy hasonló adottságú országban) kellene élnünk.
:-)
A Cocowell kókuszvizet megrendelheted ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.