Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. november 25., csütörtök

Kókuszvíz és Gyermek Omega 3 kapszula

Kedves Olvasó!

Újabb örömteli tapasztalatot tudok megosztani Veled.
A minap kaptam levelet egy anyukától, aki a 2 éves kisfiának kért kókuszvizet és omega 3 zsírsavat. (A gyerekeknek való tutti-frutti kapszulát küldtem neki)
Az alap probléma figyelemzavar volt, felmerült az autizmus lehetősége is, de igazából ezt ilyen kicsi korban nem "diagnosztizálják". Ez azért fontos tényező az esetben, mert a védőoltásokban ugye higany van... az pedig lehet az autizmus egyik oka (természetesen az anyában lévő amalgámtömések is higanyforrások a magzat számára...). Az alábbiakban olvashatod az anya által írt leveleket, amelyben a problémát, valamint a mostani tapasztalatait (bő egy hónap után) írja le.

ÍME:

"Kisfiammal kapcsolatos problémám, hogy nem igazán figyel a környezetére, ezért nagyon nehezen tanítható. A közelmúltban jártunk hallásvizsgálaton, sajnos eredménytelenül. Visszahívtak minket egy későbbi időpontra, arra hivatkozva, hogy ez a korosztály nehezen vizsgálható. Gyermekem problémáját kutatva olvastam a védőoltások kedvezőtlen illetve káros hatásairól. A kókuszvízről nagyon sok pozitív dolgot olvastam, elsősorban a méregtelenítő hatása miatt szeretném kipróbálni gyermekemnél."

És a tapasztalatok:

"A kisfiammal a termékek csodát tettek. A mozgás területén látványos fejlődés történt. Sokkal ritkábban jár lábujjhegyen, a lépcsőzés is napról napra ügyesebben megy neki. A játék motorra illetve kerékpárra felül és lábbal hajtja magát ( eddig ezt nem csinálta ). Többféle játék iránt mutat érdeklődést, mint eddig. Átalussza az éjszakákat! Javult az étvágya, többféle ételt elfogad, mint eddig ( nagyon válogatós volt ). A figyelme talán egy kicsit javult, de ezen a területen nem vettem észre nagy változást, viszont sokkal jobban megérteti magát. Röviden talán ennyi történt az elmúlt időszakban. Nagyon remélem, hogy a figyelem területén is érünk el változásokat."

Egyelőre itt tartunk. Szerintem ez egy hónap alatt nagy eredmény...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.