Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. július 3., szombat

Allergia, asztma, kiütések... mit tegyünk ellenük?

Az alábbiakban egy olyan ortomolekuláris készítményről olvashatsz, ami a különböző allergiás tünetekben (tüsszögés, orrfolyás, kiütések, stb.) nyújthat hatékony segítséget. Ez a készítmény pedig az ALLOSPERTAN.
(forrás: www.dollpin.hu)

Az allergia nem velünk született, hanem szerzett reakció, vagyis az immunrendszer válasza olyan anyagra, ami legalább egyszer már korábban is bekerült a szervezetbe.. Az immunrendszer a szervezet védekező mehanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese.

Immunrendszerünk optimális müködéséhez számos tényező szükséges, többek között létfontosságú tápanyagok bevitele, lehetőleg a táplálkozással.
Allergiás időszakban az erős immunrendszer az egyik legfontosabb feltétele a megelőzésnek, vagyis jó közérzetünk fenntartásának.

Ezért fontos hogy időben elkezdjük erősíteni az immunrendszerünket.

Ehhez nyújtanak fontos segítséget a vitaminok, és ásványi anyagok. .Azok a tápanyagok, amelyek segítik a hisztaminszint egyensúlyban tartását , különösen sokat segítenek ebben a folyamatban.

A cink, a C- és a B6-vitaminok bevitele erősíti az immunrendszert.

A B6-vitamin az enzimrendszerek fontos segítője, beleértve a diaminoxidáz enzimet is, ami a hisztaminlebontásért felelős.

A C-vitamin is támogatja a hisztamin lebomlását a szervezetben. Az Allospertanban lévő speciális Ester-C ® nem tartalmaz szabad savat, és ezért a szervezet jobban tudja hasznosítani.

A cink nélkülözhetetlen a jól működő immunrendszerhez, és – a C- és B6-vitaminokhoz hasonlóan – szabályozza a hisztaminszintet.

A kalcium és a magnézium bevitelével egyensúlyt teremthetünk a szervezet ásványi anyag háztartásában.

Az adagolást tekintve és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban mindig kérd ki terapeuta segítségét!

A készítmélny rendelhető 60 és 180 kapszulás kiszerelésben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.