Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. július 23., péntek

Már megint a kókuszvíz...

Az elmúlt héten két pozitív visszajelzést is kaptam a kókuszvíz és a gyógynövények nagyszerű hatásáról.

Az egyik esetben egy 60 év körüli férfi vendég fordult hozzám folyamatos húgyúti gyulladásokkal, és vesekővel az egyik veséjében.
Egy karton kókuszvizet és egy gyógyteakeveréket adtam neki első körben.
A gyógyteát (utólag megtudva) nem tudta sajnos sokáig inni, mert valószínűleg allergiás volt az egyik összetevőjére. A kókuszvíz kúrát viszont végig tudta csinálni, és már az is elég volt, hogy 1,5 - 2 hónappal később az UH orvos megállapítsa, hogy a kő eltávozott (fájdalom nélkül), már csak egy kis homok maradt.

A másik esetben egy fiatal, 30-as éveiben járó hölgy fordult hozzám vesekövek és veseciszta miatt.
A terápia lényege ugyanaz volt: kókuszvíz és kőoldó, vesetisztító gyógyteakeverék. Az illető hölgy megivott 4 karton kókuszvizet, valamint 2 csomag általam kevert gyógyteát. A múlt heti UH vizsgálat kimutatta, hogy a kövek távoztak mindkét veséjéből, és a veseciszta is felszívódott.
A hölgy ezen felül beszámolt még arról is, hogy a hasi diszkomfort-érzete is javult, jobb a közérzete is.

Én azt gondolom, hogy ez egész jó eredmény... az illető személyeknek az volt... több nem is kell...

2 megjegyzés:

 1. Kedves Livi, szeretném megkérdezni, hogy Te milyen márkájú kókuszvizet használsz. Itthon nem találtam adalékanyag-mentes terméket, így most Ausztriából szerzem be a Dr.Martins féle biokókuszvizet, ami viszont elég drága. (Fél liter 2.50 €)
  Üdv:
  Jucus

  VálaszTörlés
 2. Szia Jucus!

  Én a Cocowellt használom, aminek az ára 525 Ft (0,33-as), kartonára 6300 Ft. Van biominősítésű és nem bio is. Mind a kettőben minimális C-vitamin van antioxidánsként. A bionagykerekben kapható kókuszvizek katasztrófálisak voltak, átnéztem és kipróbáltam mindegyiket... no comment.
  Ez a Cocowell nagyon bejött, ahogy láthatod az eredményekből.
  A beszerzésben tudok segíteni,ha csak fogyasztó vagy, és ha forgalmazó, akkor is, csak írj az e-mailemre, vagy hívj!
  ELnézést a késői válaszért, nem jelezte a commentet a rendszer...

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.