Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. június 27., vasárnap

Kedves Blogolvasó!

Egy régi vágyam teljesült nemrég be. Találtam egy nagyon szép helyet Pécsen, ahol végre megszervezhetem az egészségnapot.

ÍME:

Egészségnap!

Számítógépes állapotfelmérés Pécsen, a Borostyán Gyógyközpont és Szépségstúdióban.

Szeretettel várjuk központunkban Önt, családját és barátait

2010.07.09-én, pénteken

számítógépes állapotfelmérésre.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítjük Önnek személyes egészségprofilját, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetében, mennyire lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjei a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezete tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval segítünk helyreállítani.

Bejelentkezés, további információk:

06 (30) 416 76 62

A felmérés és tanácsadás kb. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Ára: 10.000 Ft

(Amennyiben nem egyedül érkezik, hanem családtagja, vagy barátja is részt vesz egy állapotfelmérésen, mindketten 10% kedvezményben részesülnek.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.