Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. május 15., szombat

Különös házasság

Talán egyesek értesültek a sajtóból, hogy a Növényi Norbert által alapított Növényi Sportakadémia és a Szent István Egyetem néhány hete hivatalosan is megkezdte együttműködését. Ennek keretében a hétvégén lezajlott az első közösen szervezett képzés, melynek eredményeképpen a résztvevő hallgatók "Táplálkozási Tanácsadó" képesítésről szereztek oklevelet.
A két napos kurzuson az egyetem neves professzorai, tanárai tartottak előadásokat, valamint maga Növényi Norbert is (aki ma ünnepelte 53. születésnapját) beszélt az egészséges táplálkozás és a mozgás, a sportolás összekapcsolásának fontosságáról a prevenció területén. Hivatásos - még ma is aktív - sportolóként saját tapasztalatait is megosztotta a hallgatókkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.