Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2010. szeptember 8., szerda

Az elektrostressz

Talán soha nem írok erről a témáról, ha most nem lennék egy erdei iskola kellős közepén. És hogy mi köze az erdei iskolának az elektrosztersszhez?
Hát az, hogy éppen 17 db 7. osztályos gyereket felügyelek Tokajban, Erdei Iskolában, akik a férjem osztályába járnak. Velünk van egy 6. osztályos, bükkábrányi csoport is. Persze, még ennek sincs se füle, se farka... szóval az a baj ezekkel a gyerekekkel, hogy amióta eljöttünk otthonról, az összes gyerek azzal szórakozik, hogy a mobiltelefonjukat fogják a kezükben, és azon zenét hallgatnak. EGÉSZ NAP! MINDEN NAP! És amikor nem zenét hallgatnak, akkor telefonálnak rajta. És amikor nem telefonálnak rajta, akkor ott van a fülüknél, a párna alatt/mellett. Van, aki headsettel a fülében, telefonnal a kezében alszik el!!! Persze csak nagysokára tudnak elaludni. Egyszóval MINDIG ott van náluk, bekapcsolt, működő állapotban. MINDIG. Egy percre sem tudnak megválni tőlük. Ez a két és fél nap ledöbbentett, de nagyon. Arra emlékszem, hogy egyszer végeztek velünk egy kísérletet: 5 perces telefonálás vagy telefon kézben való szorongatása mennyire leterheli a szervezetet. Az erőnk sokkal hamarabb elfogyott a telefon szorongatása vagy telefonálás után, mintha anélkül próbáltunk ellenálni a kezünk lenyomásának. A hőtérképes felvételekről már ne is beszéljünk (ez már objektív vizsgálat)... meg arról, hogy az agy elektromos hullámait mennyire befolyásolja a sok telefonálás, stb. Mennyi hiperaktív, nyugtalan, feszült gyermek, felnőtt szaladgál az utcán. Nem értjük, hogy az amúgy nyugodt, kiegyensúlyozott gyerekünk miért lesz agresszív egy telefonálás után (persze, ha rossz hírt kapott, az más... :) )
Jómagam már régóta egy ún. sugárzásvédőt használok a telefonomon. Egy kis chip-et, ami valamit csinál a káros frekvenciájú elektromágneses hullámokkal úgy, hogy az 5 perces telefonálás után nem sül ki a fülem, nem fájdul meg a fejem, és a zsebemben is tudom hordani a telefont, mert nem kezd el lüktetni a vakbelem tőle. Tudom, ez nem volt igazán szakszerű leírás, ezért inkább bemásolom a hivatalos leírását ennek a chipnek.

ÍME!

Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió, rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatalanul megkönnyítik életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet.

Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülük felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának".

Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja.

A magas frekvenciák okozta melegítő hatás régóta ismert. Az is kétségtelen, hogy a nagyteljesítményű adók, műholdak, radarok mitsem érnének mobiltelefonok nélkül.

Az EMF(=elektromágneses tér)-Harmonizáló segíteni tud ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában. Legyen az mobiltelefon, DECT-(zsinórnélküli) telefon, számítógép, monitor, laptop, bébitelefon, elektromos borotva vagy HI-FI készülék: az EMF-Harmonizáló bármilyen elektronikus készülékre felhelyezhető!

A használat egyszerű:
Ragasszon chip-et minden készülékére! (Felhelyezés előtt a felületet tisztítsa meg!) Készülékének működése nem módosul! És nem csak a háztartásban, hanem gépjárművénél is használhatja. Ott is védheti magát, ha a kormányrúdra egyet (lényegtelen, hogy alulra vagy felülre), a hátsó ajtók által eltakart karosszériaívre pedig még 1-1-et felhelyez (nagyjából az autó övvonalára). Az EMF-Harmonizáló úgy segít Önt védeni, hogy harmonizálja az elektromágneses mezőket.

TÉNY:
Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások - kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával - többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!


Szerintem ötezervalahányszáz forintot megér az, hogy a gyerekednek, férjednek, feleségednek, apukádnak, anyukádnak ne süljön szét a feje... (Elnézést az egyszerű szavakért...) Ezeknek a chipeknek az élettartama ugyanis "örökélet plusz három nap".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.