Ortomolekuláris Medicina

"Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek." (Linus Pauling)

Orvosok és terapeuták rendíthetetlen munkájának köszönhetően az ortomolekuláris medicina a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászmódok közti hidat kezdi megteremteni.

2011. július 3., vasárnap

Eredmények a "Biovigantol" kapcsán

Egy kedves Olvasóm a 7 hetes kislánya számára rendelte meg a bio D-vitamin cseppeket. Az ő tapasztalatait szeretném megosztani most a többi olvasóval, hátha másnak is vannak ilyen gondjai.
Az egyszerűség kedvéért bemásolom a levélváltásunk ide vonatkozó részleteit.

"7 hetes kislányom sajnos nem kaphat normál Vigantol cseppeket, mert kihányta az anyatejet/tápszert tőle. Már biztos, hogy a Vigantoltól, mert kis szüneteltetés után, megint jelentkeztek a tünetek, ahogy elkezdtem ismét adni neki a Vigantolt."

Kértem az édesanyát, hogy 1-2 hét elteltével írja le tapasztalatait. Szerencsére pozitívak voltak, a kislány nem hányta ki a bio D-vitamin cseppeket.

"Eddig csak jó a tapasztalat a cseppekkel kapcsolatban. Picurimnál eddig semmilyen mellékhatást nem tapasztalok."


Örülök, hogy a kislány pocija sikeresen befogadta a bio minősítésű olajakat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.